Reismanden

Toont alle 21 resultaten

Katten reismand kopen?

Met de kat op reis: soms voor plezier, maar helaas soms ook vanuit noodzaak. Een bezoekje aan de dierenarts bijvoorbeeld. Een katten reismand is dan nodig. Hoe maak je de keuze voor de juiste reismand?

Reismand of reistas?

De eerste keuze die je moet maken is tussen reismand en reistas. De voordelen van een reistas is dat je deze gemakkelijk op kunt vouwen en er een schouderriem bij zit. Je kunt de reistas dus over de schouder dragen. Het nadeel is dat een reistas minder stevig is dan een reismand. Daarnaast is een reismand makkelijker schoon te maken omdat deze van hard materiaal is gemaakt. De meesten gaan voor een reismand, simpelweg omdat het aanbod hiervan groter is.

De afmetingen

De afmetingen zijn belangrijk als je bijvoorbeeld een grote kat hebt, zoals een Maine Coon, of 2 katten tegelijkertijd wilt meenemen.

Met of zonder bovenlader?

Een reismand met bovenlader kan aan de bovenkant open zodat je de kat er in kunt tillen. Dit kan een voordeel zijn als de kat weigert door het deurtje te gaan.

Uiterlijk en prijs

Tot slot kan uiterlijk een rol spelen in de keuze voor een katten reismand. Bij Cat’s Favorites vind je kattenmanden in alle kleuren en stijlen. Ook speelt de prijs vaak een rol. Over het algemeen geldt: hoe simpeler het design, hoe goedkoper de reismand.