Reismanden

Toont alle 20 resultaten

🐱 Waarom ik een katten reismand wil hebben

Hoe fijn ik mijn huis ook vind, soms moet ik helaas wel eens de deur uit. Mijn baasje heeft dan besloten dat het tijd is voor een bezoekje aan de dierenarts. Ik vertrouw er op dat het nodig is, zelf had ik er misschien niet voor gekozen. Hoe dan ook, een katten reismand is dan mijn vervoersmiddel.

Ik neem plaats in de reismand (of reistas) en laat me naar de dierenarts vervoeren. Ik vind het fijn dat er een kussentje in zit, meestal zijn die reismanden vrij hard. In sommige modellen zit al een kussen, in sommige moet mijn baasje dat nog neerleggen.

👉 Informatie voor het baasje

Reismand of reistas?

De eerste keuze die je moet maken is tussen reismand en reistas. De voordelen van een reistas is dat je deze gemakkelijk op kunt vouwen en er een schouderriem bij zit. Je kunt de reistas dus over de schouder dragen. Het nadeel is dat een reistas minder stevig is dan een reismand. Daarnaast is een reismand makkelijker schoon te maken omdat deze van hard materiaal is gemaakt. De meesten gaan voor een reismand, simpelweg omdat het aanbod hiervan groter is.

De afmetingen

De afmetingen zijn belangrijk als je bijvoorbeeld een grote kat hebt, zoals een Maine Coon, of 2 katten tegelijkertijd wilt meenemen.

Met of zonder bovenlader?

Een reismand met bovenlader kan aan de bovenkant open zodat je de kat er in kunt tillen. Dit kan een voordeel zijn als de kat weigert door het deurtje te gaan.

Uiterlijk en prijs

Tot slot kan uiterlijk een rol spelen in de keuze voor een katten reismand. Bij Cat’s Favorites vind je kattenmanden in alle kleuren en stijlen. Ook speelt de prijs vaak een rol. Over het algemeen geldt: hoe simpeler het design, hoe goedkoper de reismand.

[product_sorting_dropdown]