Krabton

Krabton voor jouw kat kopen?

Waarom moet je kiezen voor een krabton in plaats van een krabpaal? Ze hebben dezelfde functie, maar een krabton heeft veel meer kraboppervlakte. Het grootste gedeelte van de oppervlakte van de krabton kan worden gebruikt om te krabben. Hierdoor kan ook een iets drukkere kat hier mee overweg. De kat kan er immers helemaal omheen klimmen!

Naast de kraboppervlakte heeft een krabton als extra voordeel dat er een huisje in verwerkt zit. Dit huisje is krab en heeft een kleine ingang. Hierdoor voelt de kat zich geborgen en veilig, vergelijkbaar met het effect van een dichte kattenmand dus.

Bij het kiezen van een krabton moet je altijd uitgaan van de behoefte van de kat. Voor grote katten is een krabton XXL een goede optie. Deze hoogte biedt veel kraboppervlakte en blijft goed stevig staan. De vorm is een kwestie van smaak. In ons assortiment hebben we zowel vierkante als ronde krabtonnen. Tot slot blijft de keuze voor een kleur over. Kies je voor een zwarte krabton of liever een lichtere kleur?