Zwarte krabpaal

🐱 Waarom ik een zwarte krabpaal wil hebben

Het valt me op dat de meeste zwarte krabpalen wat groter zijn. Dat betekent vaak dat ze ruimte bieden voor interessante plekken: planken, hangmatjes en huisjes. Zo is een krabpaal voor mij extra leuk: ik kan er niet alleen aan krabben, maar ook nog is mee spelen. Ik kan met hoge snelheid richting de paal rennen, naar boven stuiven en daarna lekker in slaap vallen in het mandje. Eigenlijk maakt de kleur me niet zo veel uit, dat is eerder belangrijk voor mijn baasje.

👉 Informatie voor het baasje

Een zwarte krabpaal bewijst dat looks niet ten koste hoeven te gaan van functionaliteit. Natuurlijk heb je een krabpaal omdat dit aansluit bij de behoefte van de kat. Zo kies je een groter en steviger model uit als je een grote kat hebt. Maar een zwarte krabpaal is daarnaast een aanwinst voor het interieur. Liefhebbers van zwarte krabpalen zouden ook onze collectie industriële krabpalen moeten bekijken.
Bij Cat’s Favorites worden alle zwarte krabpalen nog dezelfde dag verzonden (als je voor 17:30 bestelt) en bestellingen boven de 50 euro worden gratis verzonden.

[product_sorting_dropdown]