Krabpaal industrieel

🐱 Waarom ik een industriële krabpaal wil hebben

Eerlijk? Het maakt mij niet uit wat voor stijl de krabpaal heeft. De krabpalen op deze pagina hebben allemaal een industrieel look. Dat is leuk voor mijn baasje, als het mooi in het interieur van onze woning staat, maar voor mij is de look minder relevant.

Het gaat mij erom dat een krabpaal mooie verstopplekjes heeft, goed stevig staat als ik er met een harde vaart tegenaan klim en ik er goed mijn nagels in kan zetten. Zo te zien hebben al deze industrieel look krabpalen al die eigenschappen.

👉 Informatie voor het baasje

Een krabpaal met industrieel look betekent een krabpaal met robuuste vormen en meestal donkere kleuren (bekijk ook eens onze collectie zwarte krabpalen). Alhoewel een krabpaal met industriële look ook prima van hout kan zijn. Het gaat er vooral om dat er een match is met de industriële stijl in huis.

Natuurlijk is de look belangrijk, maar kies er ook altijd een uit die aansluit op de behoeftes van jouw kat. Soms kan een kleine krabpaal goed zijn, maar soms is een hoge krabpaal nodig. Hoe dan ook, de looks komen na de behoefte. En dan kan een krabpaal industrieel een zeer goede optie zijn! De meeste van deze producten zijn wat groter en bieden dan vaak slaap- en verstopplekjes. Mocht je er eentje uitzoeken zonder zo’n plek, schaf deze dan los aan in de vorm van bijvoorbeeld een dichte kattenmand of een katteniglo.

[product_sorting_dropdown]