Krabkarton

Toont alle 21 resultaten

Krabkarton voor de kat kopen?

Een krabkarton kopen voor jouw kat kan een goed idee zijn. Er zitten verschillende voordelen aan een krabkarton ten opzichte van een krabpaal of een krabton. Het grootste voordeel wordt direct duidelijk als je naar de producten kijkt: een krabkarton is goedkoop! En dat is ook logisch. Een krabkarton wordt gemaakt van goedkope materialen. Daarmee is ook direct het grootste nadeel duidelijk: het gaat niet lang mee. Een krabkarton verslijt veel sneller dan krabmeubels van duurzame materialen zoals een krabpaal.
Een krabkarton is een goede toevoeging als aanvulling op de bestaande krabmeubels. Geef de kat dus nooit alleen een krabkarton om aan de krabbehoefte te voldoen. Dit is echt te weinig. Als aanvulling is het perfect. Je kunt het karton op praktisch iedere plaats leggen. Leg het bijvoorbeeld naast een bank waar de kat vaak aan krabt. Je zult zien dat ze haar krabbehoefte weerlegt naar het krabkarton.

Welke soort krabkarton?

De verschillende krabkartonnen in het assortiment van Cat’s Favorites hebben enkel te maken met design. De functie van ieder karton is hetzelfde: voldoen aan de krabbehoefte. Ga je voor bijvoorbeeld een ronde of een vierkante? Ook kun je kiezen uit hele kleine en grote XXL krabkartonnen. Welke je ook kiest: bij Cat’s Favorites leveren we de volgende dag al, als je besteld voor 17:30.