Over Cat’s Favorites

Waarom Cat's Favorites?

Cat’s Favorites is dé speciaalzaak voor kattenspullen. Van krabpalen tot voeding, van dat ene speeltje tot die geweldige fluffy kattenmand. Je vind het hier. Wij vinden dat een echte katten winkel zich onderscheid door een breed assortiment en goed advies.

Dat assortiment wordt getest door onze ervaren inhouse expert, Kuzco. Je kunt hierover lezen op de pagina over ons team. Voor het advies kun je altijd mailen, appen of bellen. Je vindt de mogelijkheden op onze contactpagina.

≽^•⩊•^≼

We zijn er trots op Cat's Favorites dé plek is voor kattenspullen

Onze sociale impact

Hoe geweldig katten ook zijn, niet iedereen vindt dat. Helaas komen katten nog regelmatig in situaties terecht waar ze hulpeloos zijn. Gelukkig zijn er veel organisaties die zich belangeloos inzetten om deze katten weer een goed thuis te geven, vaak voorafgaand aan de nodige verzorging en versterking.

Cat’s Favorites steunt deze initiatieven door ieder jaar 10% van de winst te doneren aan zo’n organisatie. Ieder jaar een andere. Ken jij een organisatie die deze steun kan gebruiken? Stuur ons dan even een berichtje.

Missie & Belofte

Onze missie is het aanbieden van een zo compleet en goed mogelijk assortiment producten die volledig aansluit bij de behoefte van kat en eigenaar.

Onze belofte is dat we alles zullen doen om onze service en producten zo sterk en goed mogelijk te leveren. Altijd met veiligheid, plezier en gemak voorop!

arrow